Aanstaande zondag 1 maart geef ik weer deze fantastische licentieworkshop Coachee in Voorburg! De workshop is voor professionals in (kinder)coaching en kost € 125,- en dit is inclusief je licentie! Aanmelden kan door even een berichtje te sturen of te bellen.

Over Coachee
BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN METHODE WAAR JE ECHT IETS AAN HEBT EN EEN WORKSHOP WAAR JE ECHT IETS LEERT? Kom dan naar de licentieworkshop Coachee in Voorburg (bij den haag).

Werk je met kinderen en ben je op zoek naar een methode waar je echt iets aan hebt, waar je gelijk mee kunt starten maar die ook met jou meegroeit?

Zelf gebruik ik het om het ijs te breken, een vertrouwensband te creeren en natuurlijk om de hulpvraag te bepalen. Als het thema al bekend is, is het een fantastische methode om het thema te gaan onderzoeken. Wil je weten hoe anderen de workshop ervaren hebben? Kijk dan op mijn Facebookpagina Bewuste kids.

Suzanne over haar licentieworkshop bij mij:

“Ik heb bij Chantal de licentieworkshop Coachee gevolgd. Ik heb zoveel werkvormen tegelijk in een gekregen met Coachee. Chantal heeft mij geleerd hoe ik met Coachee kan werken, hoe ik de hulpvraag van een klant kan bepalen en onder andere hoe ik kan werken met een thema en het magische eiland. Dank je wel lieve Chantal, ik ben erg blij met het spel en alle tips en tools die je me hebt gegeven! Je bent een mooi mens, een echte topper!!”

Categorieën: Professionals

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *