Goed nieuws, de ‘stilzitten als een kikker’ app is weer beschikbaar en…tot 1 april gratis!! Je kunt hem downloaden in de play store of in de app store.

Last van stress? Moeite met concentreren voor een examen? Behoefte aan wat meer zelfvertrouwen?  De Sitting Still app is een prettig en toegankelijk alledaags hulpmiddel om je denkhoofd tot rust te brengen. In verbinding met je lichaam te zijn. En… te vertrouwen op je eigen kwaliteiten. Een ont- streste geest leert beter, is vriendelijker naar zichzelf, piekert minder over de toekomst of het verleden en slaapt beter. Het is fijn als je jezelf dagelijks een momentje gunt om op adem te komen in de hectische maatschappij waarin je leeft.

Je krijgt meer inzicht in je eigen meditatieproces door ook de vragen na elke meditatie te beantwoorden.

De Sitting Still app biedt naast diverse meditaties allerlei extra opties zoals een logboek, notitieblok, uitgebreide statistieken en de mogelijkheid om tijd- en locatiegebonden herinneringen in te stellen zodat je vanaf nu je overal tot rust kunt leren komen.

De app bevat diverse geleide meditaties van de wereldwijd bekende Methode Eline Snel.  Haar methode is zowel in binnen- als buitenland zeer succesvol en stelt je in staat om overal, waar je maar wilt, bewuster met je aandacht om te gaan.

De Sitting Still app is het perfecte hulpmiddel om beter met stress, piekergedachten en lastige gevoelens om te leren gaan.

Categorieën: Apps

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *